MadeForYou Art 
Abstracte schilderijen

Welkom op MadeForYou Art    

 

Mijn naam is Mariet Boer, getrouwd, moeder van twee kinderen en werk ik part-time. Ik schilder in mijn eigen studio aan huis. Hier geef ik ook workshops in Acrylic Pouring. 

Mijn schilderijen zijn te koop en die vind je in het menu onder: Mijn Schilderijen. Verder leg ik leg uit wat Acrylic Pouring precies is en welke verschillende technieken er zijn. 

Ik heb mijn eigen Youtube-kanaal: MadeForYou Art  https://www.youtube.com/channel/UCWiC2DCvIaIMGjJjTzJwQHg?view_as=subscriber  waar je in diverse video's kunt zien hoe ik mijn schilderijen maak. Mocht je een schilderij mooi vinden en er meer informatie over willen hebben of hem willen kopen, neem dan contact met mij op! Dit kan door middel van het contactformulier op mijn pagina.  

Wil je ook een keer een Acrylic Pouring schilderij maken? Geef je dan op voor een workshop! Hiernaast in de Activiteitenagenda kun je zien wanneer er een workshop wordt gehouden. 

Hartelijke groet!

Mariet

 

Hieronder zie je een video van mij waar je kunt zien hoe ik een schilderij maak! Klik op play en de video wordt automatisch afgespeeld. Klik op Youtube en je wordt doorgestuurd naar mijn kanaal op YouTube waar nog meer video's staan.